Handbook for detectorists Se fuld størrelse

Handbook for detectorists

Fremragende og yderst lærerig bog for detektorbrugere

Flere detaljer

DKK 199,00

Tilbud!

-DKK 150,00

DKK 349,00

Forfatteren af denne bog, Gert Gesink, har interesseret sig for metaldetektorer i 35 år. Gert startede med at have det som hobby men har formået igennem årerne at gøre det til sin levevej.

Denne 350 siders håndbog indeholder store mængder viden, erfaring og kendskab til alt der har med metaldetektorer at gøre.

Bogen er probbet med spændende illustrationer og fotos af fund gjort med detektor. Iblandt bogens emner kan nævnes; metaldetektorens historie, teknikkens udvikling, producenterne, motion teknologiens overtag, frasortering, søgehoveder, ekstrem dybdesøgning, tilbehør, søgeteknikker, hvordan gennemsøges et område mest effektivt, svinghastighed, graveteknikker, de forskellige typer metaldetektering, mineraliserings problematikken, masser af billeder af typiske detektorfund, hvordan finder man de gode steder at søge og meget meget mere.

Alle detektorinteresserede bør læse denne bog - den er ganske enkelt en skattekiste probbet med værdifuld viden om detektorhobbyen. Bemærk at Handbook for detectorists er skrevet på engelsk.