Minelab CTX 3030 Se fuld størrelse

Minelab CTX 3030

CTX 3030 er Minelabs flagskib til søgning efter mønter og oldsager.

Denne multifrekvensdetektor er spækket med teknologi til at give brugeren informationer omkring de genstande den registrerer i jorden.

Flere detaljer

Leveringstid: Denne vare er ikke længere på lager


Giv mig besked, når varen er tilgængelig

DKK 20.995,00

Der er tale om en avanceret detektor for den erfarne detektorbruger, eller nybegynderen der er indforstået med et lidt længere indlæringsforløb end mange andre detektorer kræver.

Med det nye grafiske "Target trace" system præsenteres signaler anderledes end på alle andre detektorer, og metoden det foregår på er intet mindre end genial. Signaler der tidligere var vanskelige at tolke afsløres nu med deres sande ID på den lækre farveskærm. Du ikke længere er i tvivl om der skal graves eller ej.

CTX 3030 er 100% vandtæt. Den kan anvendes i såvel regnvejr som til søgning i vand - vel at mærke både ferskvand og saltvand. Kun ganske få detektorer med skærm kan håndtere alle disse discipliner, og ingen ligeså godt som denne. Dette kan der næppe være to meninger om.

Detektoren har indbygget GPS med sporfunktion. Nu kan du se på skærmen hvor du allerede har søgt, og du kan selvfølgelig lave "markeringer". Det hele overføres til Google Maps ved hjælp af det medfølgende XChange 2 PC program.

Du er ikke bundet til detektoren med et kabel da der med CTX 3030 medfølger et trådløst hovedtelefon modul.

Medfølger i pakken:
11 tommer DD Smart coil
Beskyttelsesskjold
Genopladeligt batteri med ladestation
Batterikassette til Alkaline batterier
Trådløs VM10 modul
Hovedtelefoner Koss UR30
XChange software
Manual på CD, Engelsk
Komplet dansk manual (Detektorshop)

Vi anbefaler CTX 3030 til detektorfolk der ønsker sig en dybtsøgende detektor med mange indstillingsmuligheder, og som samtidigt er parate til at bruge tid på at blive dus med detektoren.

Desuden anbefaler vi CTX 3030 til detektorfolk der søger i vandet på badestrande. Til dette formål findes der ikke andre detektorer der er tilnærmelsesvist så effektive som denne.

CTX 3030 en metaldetektor som vi erfaringsmæssigt ved at vores kunder enten bliver fantastisk glade for eller skiller sig af med igen. For brugeren der mestrer CTX 3030 er det formodenligt den bedste detektor der findes.

 

Læs mere om Minelab CTX 3030 i nedenstående brochurer eller på www.ctx3030.com

5 andre varer i samme kategori: